Gemeentezondag 2018: Een Terugblik

Om 8 uur ’s ochtends arriveerden de commissie en de eerste hulptroepen op de locatie in Sportpark Zuilen, en bijna 12 uur later trokken we de deur achter ons dicht: de gemeentezondag 2018 zit er weer op!

De ochtend begon met een kerkdienst waarin Dirk de Bree sprak over hoe we als gemeente en individu klaar voor de start kunnen zijn, aan de hand van Hebreeën 12. Bijna 300 mensen waren hierbij aanwezig: het geluid van “Wij zijn meer dan overwinnaars” schalde over het hele sportpark! Na de dienst was het tijd voor koffie en taart – enorm veel gemeenteleden hadden een prachtige taart gemaakt en meegenomen, het was een waar festijn!

De gemeentezondag was ook één grote wedstrijd, en tijdens de koffie leerden de teams elkaar kennen en maakten ze hele mooie mascottes. Tijd voor lunch – weer in overdaad meegebracht door alle gemeenteleden – en door naar het middagprogramma! ’s Middags konden de deelnemers meedoen aan verschillende workshops over aanbidding, duurzaamheid, Kerst in Wittevrouwen, het beleidsplan, hand-lettering, fotografie.. en nog veel meer! Tegelijkertijd vond Het Grote NK plaats, waarin teams tegen elkaar streden in hun koek-hap-kunsten, sudoku-skills en andere sportieve activiteiten!

Ook voor de kinderen was er genoeg te doen: een springkussen (hoera!), een kidspraise die door de tieners werd georganiseerd, en een gezellig theater door Arcanta. Er liepen heel veel geschminkte kids rond, en bij de barista haalden ze ook nog eens superlekkere chocolademelk.

Na het middagprogramma en de prijsuitreiking sloten we dag af met een heerlijke barbecue. Iedereen kon heerlijk in de zon op het terras relaxen en bijkomen van een geslaagde dag. Wat een gezegende gemeentezondag was dat! Veel dank voor iedereen die een taart heeft gebakken, de WC heeft schoongemaakt, op de kinderen heeft gepast, de barbecue heeft bediend, stoelen heeft klaargezet, vuilniszakken heeft weggebracht en nog véél meer andere taken waardoor we zo’n mooie dag met elkaar konden neer zetten. We hopen dat jullie hebben genoten!

En om de pret nog niet helemaal achter ons te laten kun je hieronder een heleboel foto’s bekijken van alle gezelligheid. Ook hebben we een klein filmpje gemaakt om nog even na te genieten! Veel plezier : )

Gemeentezondag - September 2018

Wat je ook interessant zou vinden