Kerst-kleedje-aan op 15 en 16 december

Je kerstoutfit nog niet compleet? Dan hebben we iets leuks voor je: Kerst-kleedje-aan, op vrijdagavond en zaterdag. Kerst-kleedje-aan is een vintage-kleding-boutique waar iedereen gelukkiger van wordt, want de opbrengst gaat naar SAVE, voor betere arbeidsomstandigheden in de Indiase textielindustrie. Lekker rondneuzen tussen de toffe kleding en mooie accessoires, en dat voor het goede doel!

Op zeer stijlvolle wijze verkopen we op 15 en 16 december, deze door buurt- en gemeente-leden ingezamelde (mooie) kleding. We werken samen met Floortje Dessing’s winkelketen Nukuhiva, het Leger des Heils, I-did slow fashion en de FWF. In de boutique zal een live coupeuse aanwezig zijn om jouw favoriete blouse op maat te maken… En dit jaar is er ook een echte gentlemans-corner voor de mannen. Ook zijn er ondernemers uit de buurt uitgenodigd om op deze kledingmarkt te staan met hun producten (wijn, kaas, brood).

Je eigen kleding (vooraf) inleveren voor Kerst-kleedje-aan kan trouwens ook: neem daarvoor contact op met Babiche.

Lever dus alvast mooie spullen in en koop op 15 en 16 december, local en duurzaam, je kerstspulletjes in op onze fijne kerstmarkt.

Wanneer?

Vrijdag 15 december tussen 17.00 en 20.00 uur
Zaterdag 16 december tussen 10.00 en 17.00 uur

Andere activiteiten

Op 15 december vanaf 15:00 uur je eigen kunstwerkje maken met kunstenaresse Hester Israël. Creëer jouw eigen kerstdroom in een lijstje als cadeautje of herinnering voor jezelf!

Op 16 december tussen 10.00 en 14.00 uur zal er een bijzondere verhalenverteller voor de kinderen aanwezig zijn.

Je kunt ook meer informatie vinden op de Facebook-pagina van Kerst-kleedje-aan.

Wat je ook interessant zou vinden