MEER-avond

De MEER-avond is quality time met God. Het bestaat uit lofprijzing, praktisch en verdiepend Bijbels onderwijs en ruimte voor gebed. Dit seizoen verdiepen we ons in een aantal Bijbelse personen om via hen God beter te leren kennen.

De 3 pijlers
De MEER-avond wil een plek bieden waar mensen stil kunnen worden, zich thuis voelen en in alle rust God ontmoeten. Het verlangen naar ‘meer’ heeft 3 pijlers. Meer van God: God beter leren kennen en ontdekken wat Hij wil zeggen. Meer voor God: ontdekken wat je mag teruggeven aan God. En ten slotte meer door God: uitdelen van wat je ontvangt.

Rustmoment
Een MEER-avond is een rustmoment voordat de werkweek weer begint. We willen samen tot rust komen bij onze God en Hem beter leren kennen. Met een halfuur aanbidding, verdiepend Bijbels onderwijs en ruimte voor gebed zoeken we samen de aanwezigheid van onze God. Het liefst met mensen uit zoveel mogelijk verschillende kerken uit Utrecht.

Thema 2017: Uw Koninkrijk kome - de onthullingen van Openbaringen

In een nieuw seizoen van de MEER-avonden willen we het bijbelboek Openbaringen centraal stellen. Een voor velen spannend, intrigerend en soms ook onbegrijpelijk boek. Misschien slaan we het boek daarom soms liever maar over….Maar dit boek mag ons als gelovigen bemoedigen, om stand te houden in tijden van vervolging. God heeft de werkelijke macht over de wereld! Hoe kunnen we dit boek lezen midden in de huidige onrust in de wereld? Wat betekenen de Openbaringen nu voor ons?

We willen in een reeks van 5 avonden verdieping zoeken in de rijkdom van dit boek, en nodigen je uit om samen de diepte hiervan te zoeken!

Praktische informatie
De interkerkelijke MEER-avond is er elke tweede zondag van de maand. De avonden beginnen om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.
Locatie: de Nieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138.

Agenda
De datum en het thema van de volgende MEER-avond vind je in de agenda, aan de rechterkant van dit scherm.

Vragen of meer informatie?
Like onze facebookpagina. Meld je aan voor de maandelijkse herinneringsmail of stuur een mailtje via de onderstaande link.Nieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138a, 3572 VT Utrecht

DesktopSmartphoneTablet