Nieuws

Nieuwe Kerk zoekt kinderwerker (16-20 uur)

De Nieuwe Kerk is gezegend met veel kinderen in de kerk, dit is ontzettend mooi! De Nieuwe Kerk wil het jeugdwerk verder doorontwikkelen en de aandacht bieden die nodig is. Hiervoor is een nieuwe kinderwerker nodig die ons daarbij ondersteunt, stuurt en begeleidt. De vacature komt binnenkort online. Alvast meer weten? Lees verder.

Meer lezen “Nieuwe Kerk zoekt kinderwerker (16-20 uur)”

Actie Kerkbalans 2019: draag ook financieel bij aan je gemeente

In de komende dagen zal bij alle gemeenteleden de jaarlijkse brief voor de Actie Kerkbalans op de mat vallen. In 2018 heeft de Nieuwe Kerk de begroting gehaald qua inkomsten, terwijl er voor het eerst weer een volledig jaar 2 predikanten op de loonlijst stonden. Als kerkrentmeesters zijn we iedereen dankbaar voor zijn/haar bijdrage. In 2019 hopen we deze groeiende trend qua inkomsten door te zetten, zodat we onder meer verder kunnen met onze plannen voor een nieuwe jeugdwerker.

Meer lezen “Actie Kerkbalans 2019: draag ook financieel bij aan je gemeente”

Marriagehood 2019

Samen genieten en investeren in je relatie? Dat kan op de Marriagehood 2019. Laat je inspireren door goede sprekers en ga samen aan de slag in een workshop naar keuze. Geniet van een goed 3-gangen dinerbuffet en laat je verrassen door spetterend cabaret van Timzingt!. Geef je snel op, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer lezen “Marriagehood 2019”