Sisterhood: Hartsverlangen


Op zaterdag 3 november zijn alle vrouwen van harte welkom op de Sisterhood-dag met het thema: Hartsverlangen! Laat je opbouwen in je geloof, ontmoet andere sisters en maak het verschil voor vrouwen in je omgeving. Kom en geniet van een dag speciaal voor jou!

Hartsverlangen

God verlangt naar ons. Zijn hart gaat naar ons uit. Maar wat verlangt Hij voor jouw leven? En wat is jouw eigen hartsverlangen? Wil je dichter bij God leven? Wat verwacht jij van Hem en hoe ga je om met onvervuld verlangen? Vragen waar we met elkaar over in gesprek gaan. Laat je inspireren en verrassen!

Sisterhood - April 2017

Opgeven

Wees welkom voor een ontspannen dag! Via deze link kun je je aanmelden. Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij! De dag vindt plaats op 3 november van 10.30-16.00 in de Nieuwe Keten. Meedoen aan de Sisterhood kost €10.

Meer informatie over Sisterhood

Sisterhood wil uiting geven aan het verlangen van een wereldwijde, groeiende beweging van vrouwen. Vrouwen die reageren op de eenvoudige uitnodiging om verandering te brengen en een positief verschil te maken in hun leefomgeving en in de wereldwijde gemeenschap.

Op deze pagina kun je nog meer informatie vinden over Sisterhood.