Gemeentezondag


Op zondag 2 september is het gemeentezondag! Op deze dag beginnen we als gemeente het nieuwe jaar met elkaar – komen jullie ook? Het thema van dit jaar is “Het NK: Klaar voor de Start!?”

Wat gaan we doen?

De dag begint om 10 uur met een gezamenlijke dienst. Na de dienst is er koffie en taart en tijd voor kennismakingsmomentje met je team! Na de koffie en kennismaking gaan we lunchen met elkaar. Het middagprogramma bestaat uit twee rondes: één ronde workshop (je kunt je voorkeur opgeven via het opgave formulier), en één ronde van Het Grote NK waarin je met je team strijdt om De Grote Prijs! Aan het eind van de middag sluiten we de dag af met een barbecue.

Voor de kinderen is er een apart programma. Tijdens de dienst kunnen zij ‘gewoon’ naar hun kindernevendienst (er is ook crèche voor de allerkleinste kids), en in de middag is er een kidspraise en een speciaal kinderprogramma.

Hoe kan ik me opgeven?

Je kunt je opgeven door dit formulier in te vullen.

Wat moet ik meenemen?

Oké hier komt ‘ie:

– Iets heerlijks voor de lunch wat je met iedereen kunt delen.
– Je eigen bord, beker en bestek (en hee we zijn heel duurzaam he, dus geen wegwerp-plastic ;-)) LET OP! Als je niet je eigen beker mee hebt genomen, dan krijg je ook geen koffie ’s ochtends!
– Heb je een klapstoeltje? Neem ‘m mee, er komen zoveel mensen dat we waarschijnlijk niet genoeg stoelen hebben!
– Als je je opgeeft staan er nog meer opties om dingen mee te nemen: een voetbal, etc.!

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

De kosten voor de gemeentezondag zijn €5 per persoon, en kinderen onder 12 jaar mogen gratis komen. Voor de barbecue vragen we van iedereen een extra bijdrage van €5 per persoon.

We komen uit de kosten als iedereen minimaal dit bedrag betaalt. Lukt het jou niet? Geef wat je kunt, je bent hoe dan ook welkom! 🙂 Wil je meer geven? Voel je dan ook vrij, deel je rijkdom!

Je kunt het bedrag over maken op het volgende rekening nummer: NL91RABO0130711640 onder vermelding van “Gemeentezondag”. Je kunt het bedrag ook via de NK-App overmaken, via “Collecte”.

Kom je ons helpen?

We kunnen altijd hulp gebruiken! Kom je wat eerder om ons helpen op te bouwen, blijf je aan het einde om op te ruimen? We kunnen alle handen gebruiken!

Waar is het?

De gemeentezondag vindt plaats in de kantine van Sporthal Zuilen, op ongeveer 20 minuten fietsen van de Nieuwe Kerk. Er is voldoende parkeerplek aanwezig voor zowel auto’s als fietsen, en je kunt ook met de bus komen!

Ik heb nog een vraag!

Heb je nog een vraag die hier niet bij staat, of kun je ons met iets helpen waar we niet eens om hebben gevraagd? Stuur ons een e-mail!