Kerst in de Nieuwe Kerk


Het is weer tijd voor het leukste feestje van het jaar: Kerst in de Nieuwe Kerk! 🎄 Dit jaar vieren we Kerst in Wittevrouwen met als thema: Waar is dat Feestje? Het wordt een maand vol met allerlei activiteiten in en voor de wijk, voor iedereen iets! Hieronder lees je meer informatie over hoe we Kerst vieren in de Nieuwe Kerk dit jaar. ✨

Kom je ook naar een Kerst-activiteit? Laat het weten via Facebook, en nodig meteen je vrienden, buren of familie uit! We vinden het ook super leuk als je mooie ervaringen wilt delen – #waarisdatfeestje ⭐

Kerst-Kleedje-Aan: 14 en 15 december

Je kerstoutfit nog niet compleet? Dan hebben we iets leuks voor je: Kerst-kleedje-aan, op vrijdag 14 en zaterdag 15 december. Een markt met de mooiste kleding voor een vriendelijke prijs! Kom je ook?

Lees meer over Kerst-Kleedje-Aan 

Kerstkliederkerk: 16 december

Dit jaar voor het eerst in de Nieuwe Kerk: de Kerstkliederkerk! Met jong en oud samen bereiden we ons op een creatieve manier voor op het kerstfeest. 🎨 Ontdekken, spelen, vieren en eten staan centraal op deze middag. De middag duurt van 14.30-16.30. 

Lees meer over de Kerstkliederkerk

Adventsviering voor Ouderen: 20 december

Ouderen rond de Nieuwe Kerk en de Tuindorpkerk zijn van harte uitgenodigd voor de advents-kerstviering die zal plaatsvinden op donderdag 20 december in de Nieuwe Kerk. 🕯

Lees meer over de adventsviering

Kerstavond: 24 december

Om 19.00 barst het feest los in de Nieuwe Kerk! We luisteren naar het kerstverhaal en zingen bekende kerstliederen: een feest voor jong en oud! 🎉 En na de dienst: warme chocolademelk en glühwein bij de vuurkorf, hmm.

Lees meer over de gezinsdienst

En direct daarna, worshippend de kerstnacht in! Vanaf 22.00 een uur vol mooie gospels, aanbidding en kerstgedachten. ✨ Sluit de avond af met chocolademelk en glühwein rondom de vuurkorven.

Lees meer over de MEER-dienst

Kerstochtend: 25 december

Kerstochtend in de Nieuwe Kerk: na je Kerst-ontbijt naar de kerk voor een dienst waarin we de geboorte van Jezus mogen vieren! ⭐ Zien we jou ook om 10.00 op 25 december? 

Lees meer over Kerstochtend