Marriage Course


Liefde is een werkwoord. Er valt altijd wat te leren en te ontdekken in je relatie.

Een middel om in een ontspannen sfeer te investeren in je relatie is de Marriage Course. De verantwoordelijkheid van de Nieuwe Kerk voor getrouwde stellen houdt niet op bij de trouwdag. Eens per jaar organiseren we een Marriage Course. Het is een investering in je relatie en brengt je op een ontspannen manier (nog) dichter bij elkaar. Met deze cursus krijg je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie met elkaar en met God.

Wat is de Marriage Course?

Voor wie is de Marriage Course? Voor elk stel dat in een relaxte sfeer wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent: er valt altijd iets te leren en ontdekken!

Tijdens de zeven avonden van de Marriage Course raak je met elkaar in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie. De volgende onderwerpen komen aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Elke cursusavond start met een sfeervol diner voor twee. Daarna volgt de inleiding over het onderwerp en vervolgens ga je als stel aan de slag met de opdrachten en de vragen.

Praktische informatie

De eerstvolgende Marriage Course start in januari 2018. De kosten zijn €250,- per stel, inclusief het cursusboek en zeven diners voor twee personen. Willen jullie je inschrijven, of wat meer informatie ontvangen? Stuur ons een mail! Enkele weken voor aanvang van de cursus ontvang je van ons extra informatie met praktische informatie over betalingen, ontvangst cursusmateriaal e.d.