MEER-avonden


De MEER-avond is quality time met God. Het bestaat uit lofprijzing, praktisch en verdiepend Bijbels onderwijs en gebed. We informeren je graag over de volgende avond: meld je daarom aan voor de MEER-mail!

Wat is de MEER-avond?

De MEER-avond is een plek waar mensen stil kunnen worden, zich thuis voelen en in alle rust God ontmoeten. Het verlangen naar ‘meer’ heeft drie pijlers. Meer van God: God beter leren kennen en ontdekken wat Hij wil zeggen. Meer voor God: ontdekken wat je mag teruggeven aan God. En ten slotte meer door God: uitdelen van wat je ontvangt.

Een MEER-avond is een rustmoment voordat de werkweek weer begint. We willen samen tot rust komen bij onze God en Hem beter leren kennen. Met een half uur aanbidding, verdiepend Bijbels onderwijs en ruimte voor gebed zoeken we samen de aanwezigheid van onze God. Het liefst met mensen uit zoveel mogelijk verschillende kerken uit Utrecht.

Thema 2017-2018

In de tweede helft van het MEER-seizoen 2017-2018 hopen we stil te staan bij het thema ‘Ruimte voor God – lessen uit de kloostertraditie’.

Het kloosterleven is doordrenkt met Ruimte voor God: bidden, vasten, mediteren. In deze serie willen we ons verdiepen in de manieren waarop we God meer ruimte kunnen geven in ons persoonlijke leven, door te leren van de kloostertradities. Deze tradities en lessen zijn van alle tijden: ook in onze tijd zijn thema’s als vasten en mediteren nog actueel.

Ben je nieuwsgierig en verlang je naar MEER ruimte voor God in je leven? Kom dan langs en laat je inspireren!

Praktische informatie

De interkerkelijke MEER-avond begint om 19:30 uur en vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar. De avond vindt plaats in de Nieuwe Kerk.

Het rooster van de avonden in 2018 is als volgt:
11 februari – Vasten met Dirk de Bree
11 maart – Speciale avond met The Psalm Project
8 april
13 mei
10 juni

Vragen of meer informatie? Blijf op de hoogte via onze Facebook-pagina.

Meld je aan voor de maandelijkse herinneringsmail: vergeet met deze service geen enkele MEER-avond!