24-Uurs gebed online

In januari hebben we samen met andere Utrechtse gemeenten gebeden tijdens de week van gebed. Onze intentie was om weer zo’n tijd van gebed in het Gebedshuis Zuilen te organiseren. Door de coronacrisis is dit niet mogelijk. Maar het maakt gebed niet onmogelijk en we kunnen ook gezamenlijk en eenparig bidden vanuit huis.

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je op te geven voor een uur van gebed (meer mag ook :-)). We willen samen in gebed op de bres staan voor elkaar, onze stad en dit land. Naast het feit dat God door ons gebed heen wil werken, kan het je relatie met Hem verdiepen.

Via www.24x7gebedutrecht.nl kun je je aanmelden, hierna krijg je via de mail een inlogcode voor verschillende de gebedsmuren. Deze hebben de volgende thema’s: verootmoediging, Heilige Geest en omzien naar elkaar. Op de gebedsmuren vind je inspirerende Bijbelteksten, liederen, studies en opdrachten. Deze kunnen je zo nodig helpen tijdens je gebed.

Van harte uitgenodigd om in deze periode samen Gods aanwezigheid zoeken!

Wil je meer weten of je aanmelden, ga dan naar: www.24x7gebedutrecht.nl. Voor vragen kun je ook mailen naar gebed@nk-utrecht.nl.

Wat je ook interessant zou vinden