3 november Sisterhood!

Over twee weken is het zover: Sisterhood met Agnes Huizenga. Het thema is: ‘Hartsverlangen’ en we hebben weer een geweldig programma met aanbidding, workshops, ontmoeting en lekkere hapjes en drankjes. Je bent van harte welkom!

Het thema is Hartsverlangen: God verlangt naar ons, Zijn hart gaat naar ons uit. Maar wat verlangt Hij voor jouw leven? En wat is jouw eigen hartsverlangen? Wil je dichter bij God leven? Wat verwacht jij van Hem en hoe ga je om met onvervuld verlangen? Vragen waar we met elkaar over in gesprek gaan. Laat je inspireren en verrassen!

En verder: Ontdek je talent in de workshop ‘Profetisch schilderen’ met Dietske of de ‘zangworkshop’ van Ietje. Praat door met Agnes Huizenga over het thema Hartsverlangen of met Marije Vermaas over haar nieuwe boek ‘Jaag de liefde na’. Je kunt ook meedoen met de workshop ‘Wandelen met God’ of in de verwenzone andere sisters ontmoeten, je nagels (laten) lakken of genieten van een heerlijke hand- of hoofdmassage.

Op deze pagina vind je meer informatie over de dag, en kun je je ook opgeven. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar Sisterhood. Ook als je ons wilt helpen met de voorbereiding van de lunch of met andere hand- en spandiensten: we horen graag van je!

Annemieke, Hanneke, Heleen, Klaske, Mirjam, Tetty en Dianne

Op deze pagina lees je meer over de visie van Sisterhood.

Wat je ook interessant zou vinden