Op herhaling: Zondag koffiedrinken na de dienst (via Zoom)

Afgelopen zondag hebben we na de Pinksterdienst koffie gedronken via Zoom. Het was leuk om oude bekenden weer ‘ns te zien en te spreken, maar ook om onbekenden te ontmoeten. En soms blijken die al 1,5 jaar in de Nieuwe Kerk te komen, maar heb je hen nog nooit gesproken.. en nu ineens wel! Voor degenen die het koffiedrinken afgelopen zondag geslaagd vonden, en voor diegenen die het met Pinksteren hebben gemist: komende zondag gaan we in de herkansing!

Hoe werkt het?
Zondagmorgen krijg je de link voor de Zoom-meeting in de Nieuw Kerk Zijn-app, en de link staat dan ook op de website bij de gegevens van de online kerkdienst. Als je wilt meedoen, klik dan zondagmorgen op deze link (je hoeft je dus niet voor zondag aan te melden voor het koffiedrinken). De
inloop is tussen 11.15u en 11.30u en om 11.30u worden dan de groepjes ingedeeld per 4, omdat online koffiedrinken met een grote groep niet zo handig is. Dus zorg dat je om 11.30u zeker in de Zoom-meeting bent. Verder is het dan aan jullie waarover en hoe lang je praat, net zoals in het echt in de kerk.

We hopen dat dit een leuke manier is om elkaar te spreken en te zien, ook al is het dan virtueel. En dat het bijdraagt aan de verbondenheid met elkaar.

Wat je ook interessant zou vinden