Adventscollecte: Herstart Leger des Heils

Van waarde voor bewoners/deelnemers van het Leger des Heils

Wat fijn dat jullie als Nieuwe Kerk zijn verbonden aan een aantal locaties van het Leger des Heils. De ‘pannenkoekenbakkers’ die af en toe op zondag langskomen zijn al een begrip geworden. Hun aanwezigheid, aandacht voor de bewoners, en natuurlijk de heerlijke pannenkoeken, worden door de deelnemers enorm op prijs gesteld. En ook wij zijn heel blij met jullie inzet.

Het Leger des Heils richt zich vooral op de mensen zonder helper, mensen die nergens anders terecht kunnen. In ons land dreigt 5 tot 10 procent van de mensen tussen wal en schip te vallen. Het Leger des Heils probeert deze mensen wel een plek te bieden.

Daarom zijn wij ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Mensen die een brug kunnen slaan tussen onze deelnemers en de maatschappij. Door je als vrijwilliger in te zetten voor de deelnemer, vergroot je zijn/haar netwerk en lever je een belangrijke bijdrage aan het herstel van het gewone leven.

Dus mocht jij/je kring het leuk vinden om te koken, een bakje te doen bij iemand of een activiteit te ondernemen met een bewoner, dan horen wij graag van je. Nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk hier de opties.

Wat je ook interessant zou vinden