Afsluiting van het seizoen – Prayer Course-kring

Dinsdag 19 juni is een gezamenlijke avond van alle huiskringen en de speciale Prayer Course-kring, maar ook als je niet meedeed ben je van harte uitgenodigd om er bij te zijn. Met deze avond sluiten we de Prayer Course en het kringseizoen af. We gaan om 19.30 uur van start met koffie/thee en een taartenbuffet, waaraan iedere kring en iedereen die zin heeft om iets lekkers te maken een bijdrage levert.

We kijken op de afsluiting terug op de Prayer Course en denken na over het laatste thema: geestelijke strijd. Hoe kun je dat beter doen, dan door eerst met elkaar te zingen? Fijn dat de band van Casper er die avond bij is om ons daarbij te leiden. Daarna bekijken we de video van Pete Greig en Jonny Hughes en gaan in gesprek en in gebed met elkaar en voor elkaar.

Als je (nog) niet deelneemt aan een kring is dit een goede gelegenheid zijn om te kijken of het iets is om komend seizoen mee te gaan doen.

  • Tijd: dinsdag 19 juni, 19.30 – 21.30 uur
  • Plaats: Nieuwe Keten en Nieuwe Kerk

Graag tot dinsdag, hoe dan ook een mooie zomertijd, ook namens de commissie huiskringen: vrede en alle goeds

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.