Alpha-cursus, schrijf je in

“Wil je zelf stilstaan bij de basiselementen van het christelijk geloof? Of ken je iemand die meer wil weten of leren over wie Jezus was?

In januari start er weer een Alpha-cursus voor iedereen die geïnteresseerd is of er vrijblijvend kennis mee wil maken. De open avond is op maandag 28 januari. Bekijk het filmpje om een beeld te krijgen van de Alpha-cursus.

We beginnen altijd met een maaltijd om 18:45 in de Nieuwe Kerk. De Alpha-cursus gaat over de levensvragen: Wat houdt geloven in? Wie is Jezus? Wat is bidden? In kleine gespreksgroepjes ga je hierover door nadat er een inleidend stukje film over een specifiek onderwerp is geweest.

De cursus duurt 12 maandagavonden en een weekend. Een spreker leidt het thema van de avond in, waarna in kleine groepen wordt doorgesproken over dit thema. De cursus wordt verzorgd door het Alpha-team van de Nieuwe Kerk. De avonden vinden plaats in de Nieuwe Keten (achterzijde Nieuwe Kerk).

De avond start om 18:45 met een warme maaltijd. Rond de klok van half tien is het ‘officiële’ gedeelte afgelopen en kun je nog gezellig wat blijven drinken. Aanmelden kan bij Joost van der Valk  / Hielke van der Molen of per algemeen mailadres.

Wat je ook interessant zou vinden