Avond met Pete Greig van de Prayer Course

Pete Greig spreekt 13 april aanstaande in de Basiliek in Veenendaal over gebed en de visie achter de wereldwijde 24/7-gebedsbeweging. Greig is de maker van de Prayer Course (je ziet hem in de filmpjes), waarmee de huiskringen in de Nieuwe Kerk binnenkort starten. Hij heeft veel geschreven over het mooie en moeilijke van bidden, onder meer de ‘bestseller’ Als God zwijgt. Op deze avond is ook veel ruimte voor aanbidding.

Lees meer over de avond en reserveer tickets (reserveren is nodig, toegang gratis)

Van harte aanbevolen om mee te gaan en je te laten inspireren. Vind je het leuk/handig om samen te gaan, stuur dan een email naar Nancy Breekveldt.

Zit je niet bij een huiskring, maar wil je wel graag de Prayer Course volgen, dan kun je meedoen aan een speciaal hiervoor gevormde kring op donderdagavond. Er hebben zich al genoeg mensen opgegeven om de kring door te laten gaan. Je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Plaats:   Nieuwe Kerk, pianozaal
Data:     19 april; 3 mei; 17 mei; 31 mei; 14 juni; 19 juni.
Tijd:        20.00 – 21.30 uur
Opgave: lydiakansen@nk-utrecht.nl

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.