Avond over verlies en rouw dragen

Velen van ons dragen op de een of andere manier verlies met zich mee. Soms gaat het om het overlijden van je vader of moeder, maar ook het sterven van een broer of zus kan heel ingrijpend zijn. Een aantal gemeenteleden kent het diepe verdriet van het verliezen van een kind of zelfs van meerdere kinderen. Je probeert het verlies een plek te geven in je leven en in je relatie met God en je worstelt verder.

Als verdriet ongezien blijft of onbegrepen is maakt dit het extra zwaar en kun je zomaar geïsoleerd raken. Op 12 april organiseert het team pastoraat een avond voor hen die met verlies en rouw te maken hebben gehad.

We willen elkaar ontmoeten en hoe kwetsbaar ook, toch ervaringen delen over dit gevoelige thema. We hopen dat het delen van het verdriet ons helpt te groeien in onderlinge betrokkenheid en verbondenheid. En ja, spannend is het, maar de ervaring heeft geleerd hoe goed het doet om ook zulke ingrijpende ervaringen te delen.

Weet je van harte welkom op 12 april om 20.00 in de bovenzaal in NK Wittevrouwen. (NB deze avond is voor leden uit beide gemeentes)

Wat je ook interessant zou vinden