Belangrijke info voor tieners

Startzondag is geweest en de scholen zijn ook weer gestart. Voor tieners zijn er ook verschillende activiteiten voor komend seizoen. Hierbij een overzicht:

  1. Tienerkring: op dinsdagavond is er weer tienerkring (op de dinsdag dat er geen normale kring is). De eerste tienerkring is op dinsdag 6 oktober. De groepen zijn dit jaar klas 1+2, 3+4 en een groep met de oudste tieners. De bezetting voor tienerkring leiders is nog niet rond. Zodra dit helemaal bekend is wordt dit ook gedeeld.
  2. Geen crackers (klas 1+2): ivm COVID19 en de beperkte aanwezigheid is er besloten om op dit moment geen crackers te organiseren. Tieners zijn van harte welkom bij tiener avonden.
  3. NIEUW! Tieneravonden: Op 20 september, 18 oktober en 22 november vanaf 17 uur is er een tieneravond in de Nieuwe Kerk. Deze avond is voor ALLE tieners. Het is een avond met eten, spellen en diepgang. Bekijk hier de uitnodiging!
  4. IKJU (interkerkelijk clubwerk): op 11 september start de SolidPower (klas 1+2) en op 13 september Young (klas 3+). Meer info op de website van IKJU.

Heb je vragen hierover? Stuur ons een mail!

Wat je ook interessant zou vinden