Bereid je met de Nieuwe Kerk voor op The Justice Conference op 27 oktober

Verschillende mensen hebben zich al opgegeven, maar met meer mensen kunnen we een nog grotere impact maken! Daarom nog een oproep om op zaterdag 27 oktober mee te gaan naar The Justice Conference.

Naast het bezoeken van de conferentie willen wij meer bewust worden over hoe mensen zich inzetten voor hun ‘naaste’. Daarom organiseren wij twee verdiepende avonden, waarbij ook iedereen die geïnteresseerd is kan aansluiten. De eerste avond is maandag 22 oktober en bestaat uit een zogenaamde ‘Gerechtigheidsproeverij’. Om 18.15 uur zijn we welkom bij woongroep Overhoop in Overvecht om mee te eten en te horen wat zij doen in de wijk. Vervolgens gaan we naar Toevlucht om de bewoners wat lekkers te brengen (taart, cake o.i.d.) en te horen wat er gebeurt bij Toevlucht.

De tweede verdiepende avond is zondag 4 november bij de pioniersgemeente de Haven op Kanaleneiland waar om 17.30 uur een maaltijd voor en door wijkbewoners begint. Er komen gemiddeld vijftig mensen op af. Het lijkt ons leuk en inspirerend om dan met de Justice Conference groep, kringen uit Kanaleneiland en andere belangstellenden daar aan te schuiven en te ontdekken wat de Haven doet in de wijk. Dat is dan ook een moment om weer even terug te blikken op The Justice Conference.

Ga met ons mee en laat je inspireren over hoe jij recht kunt doen! Hebben we jou enthousiast gemaakt om met ons mee te gaan? Laat ons vóór 20 oktober via de mail weten dat je je aan wilt sluiten bij de Nieuwe Kerk groep, zodat wij voor iedereen gelijktijdig kaartjes kunnen kopen met groepskorting. Dit kan door een e-mail te sturen naar Pauline Baars-Blok . Lijkt het jou leuk om de verdiepende avonden bij te wonen, dan kan je je aanmelden door een e-mail te sturen naar Annemieke Feddema-Rietberg

Wat je ook interessant zou vinden