Beste meebidders voor Oudshoorn in Afrika

Onderstaand vindt u de gebedsmail voor februari 2021 van Joram en Daniëlle en hun kinderen Miriam, Tirza, Joëlle en Elise.   

Fijn dat u ook dit keer weer meebidt en zo verbonden blijft met hen én met Namibië, hartelijk dank daarvoor.

Psalm 18:32: “Wie anders is God dan de Heer, wie anders een rots dan onze God?”
Hebt u een vraag of opmerking voor Oudshoorn in Afrika? Mail dan gerust naar tfc.oudshoorninafrika@gmail.com.

Hartelijke groet, namens de TFC Oudshoorn in Afrika,
Suzanne Bremer

Wilt u met ons DANKEN:

·  Dank God voor wie hij is. Hij is goed, liefhebbend, Heilig, rechtvaardig en Hij verandert niet. De Rots die we nodig hebben.

·  Voor de overvloedige regen in januari. In een maand tijd viel net zoveel als in het hele jaar 2020. Na de droogte van 2018/2019 is dit een enorme zegen!

·  Dat de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS) het nieuwe jaar is begonnen en dit (met allerlei coronamaatregelen) gewoon face-to-face kan doen.

·  Dank dat onze meisjes ook weer een deel van de week naar school mogen. Joëlle mag zelfs de hele week. Ze heeft een goede start in Grade 1 (Nederlandse groep 3).

·  Voor een goede start met het team van GROW! For young pregnant women. Het programma dat we voor jonge zwangere vrouwen gestart hebben.

·  Dank dat de tweede corona-golf op zijn retour lijkt te zijn in Namibië.

 Wilt u met ons BIDDEN:

·  Dat we vrijmoedig het evangelie delen in woord en daad.

·  Voor de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS). Het eerste semester van het jaar is begonnen. Bid voor de studenten. Bid dat ze goed toegerust zullen worden, zodat ze na hun NETS tijd Gods woord beter kennen en vol van de Geest het evangelie kunnen verkondigen en hun kennis door kunnen geven.

·  Voor de overheid in Namibië. Bid voor wijsheid nu structurele problemen zoals ongelijkheid in onderwijs en verdeling van rijkdom door de coronacrisis naar boven komen. Bid voor wijsheid voor de overheid en voor investeringen die ook op de lange termijn effect hebben.

·  Voor Namibië. Bid dat meer mensen God leren kennen en specifiek voor gezinnen. Er zijn veel gezinnen waar geen vader aanwezig is en de kinderen uit verschillende relaties voortkomen. Bid voor stabiliteit voor gezinnen en een veilige plek voor kinderen om op te groeien.

·  Voor jonge zwangere vrouwen. 10 februari hopen we de eerste bijeenkomst van GROW! te hebben. Bid dat de zwangere vrouwen de weg weten te vinden. Bid ook dat we het op een veilige manier kunnen organiseren.  

·  Voor ons gezin. We vinden het erg lastig dat er geen ritme is en elke dag anders is. Willen jullie bidden voor kracht om hiermee om te gaan. Ook als we zoeken hoe alles in een week past als we de kinderen nog veel thuis lesgeven.  

Hartelijke groet,

Joram en Danielle Oudshoorn

voor onze site

Facebook, Instagram, Youtube:  oudshoorninafrika

Wat je ook interessant zou vinden