Bij de dienst: Jezus . . . . . Wie?

Na een mooi seizoen samen optrekken is zondag de eerste van 3 belijdenisdiensten. Alwin, Floor, Lydian, Deborah en Marwin zeggen met hun ja-woord dat ze met God willen leven. Ook Elize en Wouter geven hun getuigenis. Zij zullen op 2 april in Katwijk, waar de vader van Elize predikant is, belijdenis doen.

Dat je geloof belijden niet betekent dat je daarna nooit meer de mist in kunt gaan zien we in de lezing uit Mattheüs 16. Petrus spreekt zicht uit over wie Jezus is, maar blijkt daarmee meer te zeggen dan zijn eigen woorden. Even later wordt duidelijk dat hij nog veel te ontdekken heeft over Jezus en welke weg Hij moet gaan.

Je bent van harte uitgenodigd om bij deze feestelijke dienst te zijn en je ook te bezinnen op je eigen antwoord op de vraag van Jezus. Hoe dan ook wens ik je vrede en alle goeds, Lydia

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.