Corona update – Nieuwe versoepelingen

Beste gemeenteleden,

Afgelopen dinsdag zijn er door het kabinet nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. Dit betekend dat wij als gemeente vanaf aanstaande zondag ook voor iedereen de deuren kunnen openen! 
Vanaf aanstaande zondag mag de gehele kerkzaal weer gebruikt worden en zitten mensen gewoon naast elkaar als vanouds. Het is ook niet meer nodig om je aan te melden via Billetto.

Voor mensen die graag naar de kerk willen komen maar liever nog wel de 1,5 meter aan willen houden, ruimen we op beide locaties een gedeelte hiervoor in. In Wittevrouwen zal dit het zijbalkon zijn en in Wilhelminapark de rechterkant van de zaal bij binnenkomst.

Kinderen
WV: Voor kinderen van 0-4 jaar is er oppasdienst in de gebruikelijke ruimtes achter de kerkzaal. De kinderen van 4-12 jaar starten in de Warmoes. Zij zullen tijdens de collecte naar de dienst komen zodat ze het slot van de dienst mee kunnen beleven. Tijdens de collecte mogen ook de ouders hun kinderen van 0-4 ophalen.

WP: Oppasdienst in de gebruikelijke zaal links van de kerk, bij binnenkomst. Daarnaast komen de kinderen aan het einde van de dienst bij de zegen en het slotlied weer in de kerk. Dit wordt komende zondag verder toegelicht.

Koffie drinken
We willen weer zoals vanouds na de dienst elkaar ontmoeten bij een kopje koffie, thee of limonade. 

Tot slot
We beseffen dat dit voor sommige voelt als een grote stap en vragen iedereen ook om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en thuis te blijven bij klachten. Het streamen van de dienst blijft gewoon mogelijk. 
We zijn blij dat we weer met een volle kerk God mogen loven en prijzen en kijken ernaar uit om iedereen weer te zien zondag. 

De kerkenraad

Wat je ook interessant zou vinden