Cursus luisterend bidden uitgesteld naar februari

Gezien de onzekerheid rondom de duur van de lockdown, hebben we besloten om de cursus luisterend bidden niet in januari te geven. Ons voorlopige plan is om de cursus wekelijks op de woensdag te geven in de veertigdagentijd, te beginnen op 17 februari.

Als er meer duidelijkheid is over het opheffen van de lockdown, zullen we daar weer over communiceren. Mocht je interesse hebben, dan kun je dat al laten weten door een mail te sturen naar gebed@nk-utrecht.nl en dan houden we je ook persoonlijk op de hoogte.

Waar gaat de cursus over?
Met de cursus luisterend bidden ga je op ontdekkingstocht. Kunnen we echt Gods stem horen? Op welke manieren spreekt God dan? Hoe kunnen we onderscheiden wat van God is? En hoe kunnen we woorden van God op een liefdevolle manier met elkaar delen? Na deze cursus heb je iets geproefd van Gods betrokkenheid op je dagelijkse leven. En je hebt ervaren dat God door jou heen wil werken om anderen op te bouwen, te troosten en te bemoedigen (1 Korintiërs 14:3), zodat we steeds meer gaan leven als getuigen van Jezus en zijn Koninkrijk. Om mee te doen heb je geen grootse gebedservaring nodig, een verlangen om hierin te leren is genoeg. Heb je interesse of vragen over de cursus, mail ons via gebed@nk-utrecht.nl.

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Nancy Breekveldt (ouderling gebed)

Nancy Breekveldt is samen met haar man, Jaap Breekveldt, ouderling Gebed.