David en Hanneke over de Marriage Course

“Terugdenkend aan de Marriage Course waardeerden we vooral de persoonlijke insteek en openheid van de mensen die een inleiding gaven op de thema’s. Fijn om (h)erkenning te vinden en tijd te investeren in onze relatie. Met lekker eten, verdieping en humor. Enne… misschien denk je: ‘het komt nu niet goed uit’. Dat hadden wij ook. Maar iedere avond terugfietsend naar huis zeiden we ‘het is goed dat we zijn gegaan..!'”
David en Hanneke, oud-deelnemers Marriage Course

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus voor stellen die het leuk vinden om op
een ontspannen manier te investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor openstaan om te praten over essentiële thema’s, dan is de Marriage Course wat voor jullie. Elke avond begint met een diner, waarna je met elkaar (dus niet in groepsverband) in gesprek gaat.

Waar, wanneer en hoe laat?
Alle avonden vinden plaats in de Nieuwe Kerk en duren van 19:00 uur tot 22:00 uur. De cursusavonden zijn: 12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober en 14 november.

Welke thema’s komen er aan de orde?
Tijdens de cursus komen de volgende thema’s aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Wat kost deelname en hoe kan ik mij opgeven?
Geef je op via de link achter dit Opgaveformulier Marriage Course 2019.
Deelname kost € 250,-. Hiervan betalen we de diners en het cursus-materiaal. We hopen je welkom te mogen heten!

Het Marriage Course-team

Wat je ook interessant zou vinden