De DuCo trapt af en organiseert NK Cinema

Wil jij je weekend ontspannen afsluiten en tegelijkertijd met een groenere blik naar de wereld kijken? Kom dan langs! Op de zondagavonden 26 juni en 10 juli gaan we om 19:00 in de kerkzaal (voor een waar bioscoopeffect) in Wittevrouwen film kijken. Samen zullen we de documentaire Breaking boundaries en de film Don’t look up kijken om de wereld en haar natuur te redden!

Grapje natuurlijk, maar meekijken is wel een goede eerste stap om geprikkeld te worden en na te denken over klimaat, keuzes, duurzaamheid & het christendom en wat er allemaal gebeurt in de wereld op dit gebied. 

Ook als je de films al een keer gezien hebt, ben je van harte welkom. Aan de hand van verschillende vragen zal het namelijk een andere filmbeleving worden dan dat je al hebt meegemaakt. Na de film is er ruimte om door te praten en met een drankje in de hand prikkelende vragen te bespreken. Alhoewel het een tweeluik is, kan je (als je agenda twee filmavonden echt niet toelaat) ook bij een van de avonden aansluiten. Opgeven is niet nodig en voor snacks wordt gezorgd:)

Niet uitstotende groetjes,

Jullie duurzaamheidscommissie

Wat je ook interessant zou vinden