De Stille Week met de kinderen: Let op! Aanmelden kan tot woensdag 24 maart!

..hoe doe je dat dit jaar in je gezin? Hoe geef je de Stille Week vorm? Weet je het nog niet? Of je nu thuis bent of in een huisje op vakantie; hieronder staan ideeën die we als gemeente kunnen doen. Iedereen op zijn eigen plekje, samen tot eer van God! 

Palmpasen 28 maart

Ook dit jaar mag kan je weer Do It Yourself pakketjes aanvragen om thuis je Palmpasen Stokken te maken! Geef aan hoeveel je er wilt door het formulier in te vullen. Dat kan tot woensdag 24 maart! De pakketjes kunnen op zaterdagmiddag 27 maart tussen 15.00u en 16:30u afgehaald worden.
Let op: Zelf te regelen: Hout voor de stokken en het broodhaantje!  

Leuk om te kijken en mee te doen: Op 28 maart om 11:30 uur zendt de EO op NPO2 een speciale kliederkerkviering uit. Thuis kan iedereen meevieren. Aan de hand van creatieve activiteiten, liederen en een bijbelverhaal nemen Kliederkerk Maassluis en wereldband Trinity je mee in het verhaal van Palmzondag! 

Stille Week 

Voor de jongste kinderen (3-6 jaar) is het het Doeboekje van Kliederkerk waarmee je elke dag even aan de slag kan gaan met een activiteit en gespreksvragen. Wij hebben hem voor je besteld. Vraag hem aan via de link! Dat kan tot uiterlijk woensdag 24 maart! 
Voor de oudere kinderen (4-17) hebben we een thuispakket van Godly Play samen gesteld. Godly Play is een gids voor spirituele ontwikkeling waarin verhalen uit de bijbel worden verteld om zo de diepte en de rijkdom van God, onszelf en de wereld te ontdekken. Een verstilde vorm van het geloof beleven, verwonderingsvragen naar aanleiding van het verhaal en diepe levensvragen geven een verbinding met de bijbelverhalen die al eeuwen oud zijn. Voor thuis is er een pakket aan te vragen via deze link tot woensdag 24 maart! 
Op Goede Vrijdag is er een GodlyPlay Kinderdienst om 10:30u voor maximaal 12 kinderen van de basisschoolleeftijd. Klein en intiem dus. Aanmelden is verplicht via de link en kan tot woensdag 24 maart! Bij meer aanmeldingen komen er meerdere diensten.

Wat je ook interessant zou vinden