Domkerk zoekt pioniers met diaconaal-pastorale bevlogenheid!

Domkerk zoekt pioniers met diaconaal-pastorale bevlogenheid!
…en ben jij daarnaast ondernemend, wil je meedoen aan een innovatief project op een unieke plek in Utrecht? Lees verder! (of kijk deze video)

De Domkerk zoekt gemotiveerde mensen om Team Presentieplek te vormen. Dit team gaat samen met de gemeenschap, buurt en partners de diaconaal-pastorale praktijk van de Domkerk opbouwen en uitbreiden. Onze dagelijks opengestelde kerk wil een plek zijn waar de liefde van God gevoeld en gevonden kan worden, en waar ruimte is voor mensen aan de rand van de samenleving.

We zoeken mensen die:
– Ondersteunen met projectmanagement, communicatie en financiën:
— Fondsenwerving
— Stagiaires vinden en begeleiden
— Communicatie en PR

– Bijdragen aan de ontwikkeling van initiatieven:
— Gastvrij, creatief en praktisch/organisatorisch ingesteld
— Uitvoeren van experimenten en deelprojecten

Wat gaat het team doen?
In de eerste periode werkt het team aan het inrichten van een goede projectstructuur. Daarna ontwikkelen we initiatieven zoals de Night of Light, levensverhalen (moderne biecht), verkoopkanalen voor creatieve ateliers van diaconale projecten, ontmoetingen in het DomCafe, een pop-up koffiebar voor daklozen en community art met mensen uit AZC’s en opvangplekken.

Doe mee!
Wil je aan dit ambitieuze project meewerken en de Domkerk helpen om een plek van liefde en hoop te zijn? Mail een stukje over wie je bent en wat je aanspreekt in dit project vóór 1 juli.

Wat je ook interessant zou vinden