The Justice Conference – Van dromen naar doen!

Op 27 oktober heeft een grote groep Nieuwe Kerkers de Justice Conference van Tear bijgewoond. We hebben inspirerende TED-talks gezien van “kleine” en grote rechtbrengers. Op Donderdag 29 November praten we verder va 2000u.

Iedereen kan iets doen. Wij hoeven de wereld niet te redden, dat is in Gods handen. Maar we kunnen vanuit Zijn Liefde dingen veranderen in onszelf, ons huis en omgeving. We can’t fix the world, but we can change it! Wij willen het niet bij inspiratie laten! Tijdens de conferentie hebben we o.a. van Ben Tiggelaar, praktische handvatten gekregen om je eigen ontwikkeldoelen te stellen op het gebied van Justice. Wil je ook aanhaken? Zijn er thema’s die bij jou van binnen kriebelen, maar je weet niet hoe je hier handen en voeten aan moet geven? Of zoek je support en mensen die met dezelfde thema’s bezig zijn? Je bent van harte uitgenodigd op donderdag 29 november a.s. om 20.00 uur in de Nieuwe Kerk. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Eline Zeilmaker.  Welkom!

Ter voorbereiding en ter inspiratie kun je het boek “de ladder” van Ben Tiggelaar lezen of alvast wat TED-talks kijken van de conferentie.

Wat je ook interessant zou vinden