Een lezing van Steven Pont en keuze uit zeven inspirerende workshops: Heb jij je al aangemeld voor Parenthood 2020?

Of je nou in de luiers zit, of in de pubers, Parenthood 2020 biedt je een inspirerend programma dat je nieuwe inzichten geeft op je gezin, je kinderen en vooral ook de rol die jij daar zelf in hebt. Hoofdspreker Steven Pont, bekend van radio, tv en columns, neemt ons mee in het belang van het systeem waarin een kind opgroeit; als ouder ben je het belangrijkste onderdeel van dat systeem: welk effect heeft jouw voorbeeld op je kind? Welke keuzes kun je daarin maken? 

In twee workshoprondes kun je je vervolgens verder laten inspireren in zeven uiteenlopende workshops, van Baby- en kindergebaren tot Mediawijsheid, van Opvoedidealen tot Pittige Pubers envan Opvoedopstellingen tot Opvoeden van slimme kinderen. Ook Steven Pont geeft een workshop waarin hij dieper ingaat op de systeemtheorie en dit concreet maakt naar jouw opvoedsituatie. 

We sluiten Parenthood 2020 af met een borrel waarbij je de kans krijgt na te praten met elkaar en met de workshopleiders. 

Belangrijk: Parenthood 2020 is er niet alleen voor Nieuwe Kerk-ers of leden van andere kerken. Parenthood is er voor alle opvoeders die willen investeren in hun kinderen en in zichzelf als opvoeder. Het programma is dan ook prima geschikt voor jouw collega, buurman/buurvrouw of vriend/vriendin, gelovig of niet. Fijn dus als je hen dus attendeert op Parenthood 2020.

Praktische informatie:

Wanneer? Zaterdag 21 maart, 12.45-17.45 uur

Waar? Nieuwe Kerk Utrecht, Bollenhofsestraat 138a Utrecht

Kosten? €17,50 per persoon of €27,50 per stel

Opgeven? Doen! Vol=vol. Kijk op Parenthood 2020 – Nieuwe Kerk Utrecht. Hier vind je ook meer informatie over het programma en over de inhoud van de workshops.

Wat je ook interessant zou vinden