Eén uur met God

In onze dagelijkse omgeving worden we vaak afgeleid door wat er nog moet. In de week van gebed (19 t/m 26 januari) biedt het Gebedshuis Zuilen een plek om tot rust te komen. Er zijn verschillende gebedshoekjes ingericht die je helpen God te ontmoeten. Er is o.a. een kruis waar je je lasten kunt achterlaten, een dankmuur en een plek om te bidden voor de stad Utrecht.

Je bent van harte welkom om te komen. Met een aantal kerken samen is ons verlangen in deze week een keten van gebed te vormen (24x7u). Het is ons gebed dat dit tot zegen is van jezelf en van onze stad.

Praktische informatie
Je kunt het gebedshuis voor 1 uur reserveren. Dit kun je doen als individu, maar ook met een paar mensen samen. Hiervoor meld je je aan via de website: 24x7gebedutrecht.nl. Je kunt ook meedoen aan de open bidstond, die elke avond van 20-21u gehouden wordt. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Op zondagavond en vrijdagavond wordt dit geleid door mensen uit de Nieuwe Kerk.

Meer informatie en aanmelden via 24x7gebedutrecht.nl of mail naar gebed@nk-utrecht.nl. Je kunt ons ook a.s. zondag na de dienst in de hal van de kerk vinden.

Nancy Breekveldt, Lourien van der Molen en Evelien Ruarus

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Nancy Breekveldt (ouderling gebed)

Nancy Breekveldt is samen met haar man, Jaap Breekveldt, ouderling Gebed.