Eerste MEER-avond van het seizoen op zondag 13 september 2020 om 19.30 uur over het onderwerp ‘Engelen’

Het nieuwe MEER-seizoen is los! Dat betekent dat iedere tweede zondag van de maand een MEER-avond wordt georganiseerd, waar jij voor bent uitgenodigd. Aanstaande zondag 13 september 2020 vindt de eerste MEER-avond plaats die gaat over het onderwerp ‘Engelen’. Aanmelden voor de eerste MEER-avond op zondag 13 september 2020 om 19.30 uur kan via het reguliere ticketsysteem van de nieuwe kerk, via deze link.

Thema
Vorige week heb je in de nieuwsflits al van de preview kunnen genieten. Dit MEER-seizoen staat in het teken van het thema ‘expect the unexpected’. 

Onderwerp en spreker
In het kader van dit overkoepelende thema zal deze avond gaan over het thema ‘engelen’. Robert Doornebal zal je meenemen in zijn verhaal over ‘Engelen’. Laat je verrassen en inspireren door zijn verhaal. Het belooft een mooie en interessante eerste avond te worden!

Covid-19 maatregelen
Vanzelfsprekend kan de MEER-avond alleen doorgaan als we de RIVM-richtlijnen strikt hanteren. Om die reden zal je je vooraf moeten aanmelden via bovenstaande link. Op deze manier heeft iedereen een ‘vaste stoel’. 

We zien er naar uit om je op zondag 13 september 2020 te verwelkomen. Om 19.30 uur is de aanvang. Locatie: Bollenhofsestraat 138 (Nieuwe Kerk Utrecht).  

Met vriendelijke groet, 

MEER-commissie

Wat je ook interessant zou vinden