Ewald neemt afscheid van de Nieuwe Kerk

Beste NK-ers,

Na 27 jaar in Utrecht te hebben gewoond en na ongeveer 10 jaar Nieuwe Kerk heb ik afgelopen voorjaar Utrecht verlaten om me te vestigen in Zeist. Ik woon in een woongroep waarin we door verschillende activiteiten ook iets proberen te betekenen voor de flatbewoners en de buurt (zie https://www.ondertusseninzeist.nl/).

Omdat ik het belangrijk vind om in je woonplaats ook een kerk te vinden, ben ik vrij snel op zoek gegaan naar een nieuwe kerk (zonder hoofdletters….). Uiteindelijk m’n plek gevonden in de Nederlands Gereformeerde Kerk in Zeist. In tegenstelling tot de NGK in Houten een kleine, maar onderling erg betrokken gemeente. En dan komt op enig moment ook het officiële afscheid van de Nieuwe Kerk (met hoofdletters). Dat zal ik a.s. zondag doen.

Dank voor de jaren dat ik met jullie heb mogen optrekken, dank voor de ontmoetingen en de goede gesprekken. Het gaat jullie goed!

Groet,
Ewald

Kijk voor Ewalds nieuwe adres in de NK-app onder ‘Berichten uit de gemeente’.

Wat je ook interessant zou vinden