Extra kindernevendienstgroep: extra leiding nodig!

Wat een luxe! Wat een zegen! Elke zondag grote groepen kinderen in de dienst en bij hun eigen kindernevendienst. Dat is prachtig en tegelijkertijd vraagt dat ook iets van ons allemaal.

Inmiddels groeien sommige groepen, waaronder de kletsmajoors (groep 3 en 4) zo groot dat ze eigenlijk gesplitst moeten gaan worden. Dat kan alleen als er veel mensen zijn die mee willen helpen. De kindernevendienstleiding is dus weer op zoek naar mensen met hart voor de kinderen van onze gemeente die zich eens per ca. 6 weken in willen zetten om de kindernevendiensten uit te voeren. Ook als je minder tijd hebt om voor te bereiden en alleen hand- en spandiensten wilt/kunt uitvoeren is je hulp welkom. “Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het niet alleen belangrijk maar ook leuk werk is!”, aldus Jan Buijze, namens de leiding.

Heb je vragen of wil jij je aanmelden dan kan dat bij Maartje van der Veen, Mirjam Waalewijn of bij Jan Buijze. Spreek hen gewoon zondag even aan en als je niet weet wie zij zijn dan weten de mensen van de ontvangstcommissie of de kerkenraad dat wel!

Wat je ook interessant zou vinden