Gastgezinnen gezocht

Voor onze jeugdigen van de afdeling Gezinshuizen en Gezinsgroepen van het Leger Des Heils Midden Nederland, zijn wij op zoek naar gastgezinnen. 

Als gastgezin verzorg je tijdens weekenden en/of vakanties de opvang van een jongere in je eigen gezin. De jongere woont in een van de gezinshuizen van Het Leger des Heils midden Nederland.  Zij wonen daar omdat hun biologische ouders door omstandigheden hen niet meer in eigen huis kunnen opvoeden.

De logeerweekenden zijn in overleg nader te bepalen, maar in de basis zal het gaan om 1 vast weekend per maand en een gedeelte van de (school-)vakanties. Iedereen kan in principe gastouder worden. Wat vooral telt is dat je een kind veiligheid, warmte en structuur kunt bieden. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wij sturen je dan een informatieboekje toe, zodat je eerst rustig kunt lezen wat het gastouderschap inhoudt.

Vraag: Voor een meisje van 13 jaar, zijn we op dit moment opzoek naar een logeergezin Ook als u anderszins iets wilt betekenen voor onze jeugdigen in een vorm van vrijwilligers werk, dan komen wij graag in contact met u via mail of  T. 06) 52584851. Christel van Druten – Het Leger des Heils midden Nederland

Wat je ook interessant zou vinden