Gastvrouwen en -heren gezocht op Kanaleneiland!

Heb je een luisterend oor, hou je van een praatje, een spelletje, ben je praktisch ingesteld en ben je dol op goede koffie (of thee)? Wil je graag betrokken zijn bij de wijk Kanaleneiland en eens meekijken in een pioniersplek? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken bij het wekelijkse koffiehuis van kerkgemeenschap de Haven op Kanaleneiland. 

Het koffiehuis vindt iedere zondag van 15.30-16.30 uur plaats, voordat de samenkomst begint. Buurtbewoners komen even langs voor een goed gesprek, warmte en een goede bak koffie van onze gastheer Michel. Sommige gasten sluiten na het koffiehuis aan bij de samenkomst, anderen gaan na een bakkie weer op huis aan. Bij lekker (koud) weer staan we buiten met de koffiekar om mensen welkom te heten met koffie, thee of warme chocolademelk! 

Kun je voor langere tijd 1 of 2  keer per maand op zondag een uurtje helpen bij het koffiehuis? Dan komen we graag met je in contact! Je kunt je natuurlijk ook als groep/kring melden. Bel of mail voor meer informatie naar Annemarie. Wil je meer weten over de Haven? Kijk dan op www.dehaven-kanaleneiland.nl

Wat je ook interessant zou vinden