Gebedsbijeenkomst 15 november – Save the date

Rond de tijd van dankdag willen we tijd nemen om te danken en bidden voor de gemeente, de wereld en voor persoonlijke onderwerpen. Iedereen is van harte welkom om mee te bidden.

Waarom een aparte gebedsbijeenkomst? In de bijbel staan verschillende teksten en beloften over samen en eensgezind bidden (o.a. Mattheus 18:19-20). En in Handelingen lees je op verschillende plekken dat de christenen samen kwamen om te bidden. Daarom willen we ook als gemeente van de Nieuwe Kerk invulling geven aan de aansporing om, naast je persoonlijk gebed, samen te bidden.

Samen bidden kan ook voor jezelf een verrijkende en bijzondere ervaring zijn. Je leert van elkaar en met elkaar en het geeft je moed om door te gaan. De leerlingen vroegen juist aan Jezus: “Heer, leer ons bidden”.

Waar bidden we voor? We willen bidden voor o.a. thema’s die al benoemd zijn in onze gemeente zoals gebed voor de gesprekken rondom homoseksualiteit en homoseksuele relaties. Een ander thema is de groei van onze gemeente, iets om dankbaar voor te zijn en wat ook gebed vraagt hoe we deze groei in mogen zetten in wijk en stad.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, maar wel een onderwerp van voorbede willen inbrengen, dan kun je dat mailen. We wensen je veel zegen toe bij het inhoud geven aan je eigen gebedsleven en zien ernaar uit om je te ontmoeten.

Gegevens op een rij:
Tijd: donderdag 15 november 20.00 – 21.30 uur
Plaats: Nieuwe Keten
Dank & voorbede: stuur een email.

Wat je ook interessant zou vinden