Gebedsmail #16 – 2019 november – Oudshoorn in Afrika

Beste mee-bidders voor Oudshoorn in Afrika,  

Onderstaand vindt u de gebedsmail november 2019 van Joram en Daniëlle en hun kinderen Miriam, Tirza, Joëlle en Elise.

Normaliter kunt u maandelijks een gebedsmail verwachten.   

Dank weer dat u wilt meebidden en op deze manier verbonden bent met hen. Dit keer graag met een verwijzing naar Psalm 65.

Heeft u een vraag of opmerking inzake gebed voor Oudshoorn in Afrika, mail gerust naar gebed.oudshoorninafrika@gmail.com

Hartelijke groet, namens TFC Oudshoorn in Afrika,

Ada Veldhuizen

________________________________________________________________________

Gebedsmail november 2019

Wilt u met ons DANKEN voor:

  • Dank voor de eerste regen die op verschillende plekken in Namibië is gevallen, in dit droge land dat hoopt en bidt dat dit de voortekenen van een goed regenseizoen zijn.
  • Dank voor de lessen die Joram dit semester op de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS) mocht geven: Het ene vak ging over discipelschap en christenen toerusten in hun geloof, het andere vak over Wereldbeeld en omgaan met cultuurverschillen in dit land van veel verschillende culturen.

Wilt u met ons BIDDEN voor:

  • Bid voor Joram die vanaf het nieuwe studiejaar in januari een nieuwe taak krijgt op NETS. Als Academic Dean (decaan) mag hij eraan bijdragen dat studenten op een vruchtbare manier kunnen studeren, en docenten hun werk met plezier doen. Een mooie manier om bij te dragen aan de opleiding. Op dit moment vindt de overdracht plaats.
  • Bid voor een goede afronding van het lesjaar op NETS en een goede voorbereiding voor het nieuwe studiejaar. Deze maand zijn op NETS de afsluitende examens.
  • Bid voor regen in Namibië en voor de verkiezingen op 27 november waarin Namibië stemt voor de president en het parlement. Het land worstelt naast de droogte ook met een economische crisis.
  • Bid voor Daniëlle en de meiden die naast alle schoolactiviteiten erg druk zijn met Nederlandse les thuis.
  • Bid voor ons gezin in Windhoek, om Gods bescherming en nabijheid bij alle uitdagingen van het leven in Windhoek.

Hartelijke groet,

Joram en Danielle Oudshoorn

www.gzb.nl/oudshoorninafrika

Facebook, Instagram, Youtube:  oudshoorninafrika

Wat je ook interessant zou vinden