Gebedsmail #33 – juli 2021 – Oudshoorn in Afrika

Beste mee-bidders voor Oudshoorn in Afrika,  

Onderstaand vindt u de gebedsmail juli 2021 van Joram en Daniëlle en hun kinderen Miriam, Tirza, Joëlle en Elise. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid door gebed voor hen en Namibië!

Heeft u een vraag of opmerking inzake gebed voor Oudshoorn in Afrika, mail gerust naar gebed.oudshoorninafrika@gmail.com

Hartelijke groet, namens TFC Oudshoorn in Afrika,

Ada Veldhuizen

________________________________________________________________________

Wilt u met ons DANKEN:

·        Loof de Heer, want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig.

·        Dank voor de alle mensen die God genezen heeft.

·        Dank dat God trouw is.

·        Dank dat we deel uit mogen maken van een gemeente in Windhoek. Alles is digitaal, maar het is zo goed om samen te kunnen bidden en elkaar te bemoedigen.

·        Dank dat ons gezin gezond is.

·        Dank dat er zelfs tijdens de huidige Corona-piek in Namibië nieuwe aanmeldingen zijn van mensen die op NETS willen studeren.

Wilt u met ons BIDDEN:

·        Dat we als christenen in Namibië Gods aangezicht zoeken.  

·        Dat meer mensen in Namibië God aannemen als Heer en Redder en dat we daar met Namibische Christenen instrumenten in zijn.

·        Voor de enorme Corona-piek in Namibië op dit moment. Er zijn door de delta-variant in korte tijd grote gaten geslagen in families en gemeenschappen. Veel mensen hebben meerdere geliefden verloren. Willen jullie bidden dat God de gebroken harten verbindt. Willen jullie ook bidden voor liefde, openheid en compassie in de kerken.  

·        Voor de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS). Maandag begint het nieuwe semester helaas weer in een afstandsmodus vanwege verscherpte corona-maatregelen. Bid voor docenten en studenten om hier het beste van te maken.

·        Voor het GROW!-programma. We zijn aan het zoeken hoe we degenen die tot geloof komen aan een kerk kunnen verbinden en aan welke kerk. Onze kerk is niet op loopafstand. Willen jullie voor dit proces bidden.  

·        Voor de overheid van Namibië. Bid voor de grote maatschappelijke problemen (corona, werkloosheid, honger, scheidingen en ongelijkheid).

·        Voor ons gezin. Het is altijd pittig om de hele week achter ons hek te zitten voor de meisjes met de thuisscholing. Willen jullie bidden voor kracht, moed en blijdschap.

Hartelijke groet,

Joram en Danielle Oudshoorn
www.gzb.nl/oudshoorninafrika
Facebook – Instagram – YouTube:  oudshoorninafrika

Wat je ook interessant zou vinden