Gebedsmail Oudshoorn in Afrika

Wil je met ons DANKEN voor:

  • Dank voor de regen! Het heeft de afgelopen weken goed geregend! De dammen lopen steeds voller, er gaan weer planten groeien, het is lekker koeler, er groeien allemaal gele bloemetjes langs de kant van de weg. Wat een zegen. In de maand februari is evenveel regen gevallen als in heel 2019.
  • Dank voor alle studenten die studeren op de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS). Bid dat zij echt mogen worden toegerust om Gods Koninkrijk in Namibië te dienen.
  • Dank voor de goede relaties die we hebben kunnen opbouwen.

Wil je met ons BIDDEN voor:

  • Bid voor Jorams werk als Academic Dean op het seminarie NETS. Het is mooi om eraan bij te dragen dat alles goed loopt en zowel studenten als docenten op hun plek zitten. Bid ook voor het Missiologie-vak dat hij geeft over zending. En voor ons Faculty in Training-programma: drie Namibiërs worden op NETS toegerust om de rol van docent op zich te nemen.
  • Bid voor de mensen die zijn getroffen door de regen. Er zijn hutten ondergelopen. Vooral de hutten van de armsten die op laag terrein liggen.
  • Bid voor ons gezin. We zijn extra druk door het verlof dat eraan komt (vanaf 10 april). We hebben nog veel werk te verzetten voordat we weg kunnen. Bid ook voor gezondheid voor familie in Nederland. Het is soms lastig om zo ver weg te zitten.

Hartelijke groet,
Joram en Danielle Oudshoorn

Klik op de link voor meer informatie over onze uitzending. Je vindt ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Wat je ook interessant zou vinden