Geef je op voor de Marriage Course!

Begin september starten we in de Nieuwe Kerk weer een Marriage Course. Op zeven donderdagavonden kun je op een ontspannen manier investeren in jouw relatie. Wacht niet te lang met jezelf opgeven! Er is plaats voor maximaal 15 stellen. Je hoeft niet perse getrouwd te zijn om deel te nemen.

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus voor stellen die het leuk vinden om op een ontspannen manier te investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor open staan om te praten over essentiële thema’s, dan is de Marriage Course wat voor jullie. Elke avond begint met een diner, waarna je met elkaar (dus niet in groepsverband) in gesprek gaat.

Waar, wanneer en hoe laat?
Alle avonden vinden plaats in de Nieuwe Kerk en duren van 19.00 uur tot 22.00 uur. De cursusavonden zijn: 12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober en 14 november.

Welke thema’s komen er aan de orde?
Tijdens de cursus komen de volgende thema’s aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Wat kost deelname en hoe kan ik mij opgeven?
Geef je op via de link achter dit Opgaveformulier Marriage Course 2019. Deelname kost € 250 per stel. Hiervan betalen we de diners en het cursusmateriaal. We hopen je welkom te mogen heten!

Het Marriage Course-team

Wat je ook interessant zou vinden