Geef je op voor de Marriage Course 2019!

In september starten we alweer de vierde Marriage Course in de Nieuwe Kerk. Tijdens deze Marriage Course ga je in zeven maandagavonden in gesprek over wat echt belangrijk is in jouw huwelijk.

Twee dingen zijn ons van de Marriage Course bij gebleven. Allereerst de ‘restaurantervaring’. We waren verrast door hoe gezellig en sfeervol alles was aangekleed. Intiem, sfeervol.
Het eten was van hoge kwaliteit en je kon – na een drukke dag – heerlijk samen bijpraten.
Daarnaast zijn de concrete gespreksopdrachten bijgebleven die per thema werden aangedragen. Die hielpen ons vragen aan elkaar te stellen die we uit onszelf niet zouden verzinnen. Dat leverde echt mooie, nieuwe inzichten op!
(Reinier en Maartje, ex-deelnemers Marriage Course)

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus voor stellen die het leuk vinden om op een ontspannen manier te investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor open staan om te praten over essentiële thema’s, dan is de Marriage Course wat voor jullie. Elke avond begint met een diner, waarna je met elkaar (dus niet in groepsverband) in gesprek gaat.

Waar, wanneer en hoe laat?
Alle avonden vinden plaats in de Nieuwe Kerk en duren van 19:00u tot 22:00u. De cursusavonden zijn: 12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober en 14 november.

Welke thema’s komen er aan de orde?
Tijdens de cursus komen de volgende thema’s aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Wat kost deelname en hoe kan ik mij opgeven?
Geef je op via de link achter dit Opgaveformulier Marriage Course 2019. Deelname kost € 250. Hiervan betalen we de diners en het cursusmateriaal. We hopen je welkom te mogen heten!

Het Marriage Course-team

Wat je ook interessant zou vinden