Geef je op voor de Marriage Course in maart!

Terugdenkend aan de Marriage Course waardeerden we vooral de persoonlijke insteek en openheid van de mensen die een inleiding gaven op de thema’s. Fijn om (h)erkenning te vinden en tijd te investeren in onze relatie. Met lekker eten, verdieping en humor. Misschien denk je: ‘het komt nu niet goed uit’. Dat hadden wij ook. Maar iedere avond terugfietsend naar huis zeiden we ‘het is goed dat we zijn gegaan..!’
(David en Hanneke, ex-deelnemers Marriage Course)

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus voor stellen die het leuk vinden om op een ontspannen manier te investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor open staan om te praten over essentiële thema’s, dan is de Marriage Course wat voor jullie. Elke avond begint met een diner, waarna je met elkaar (dus niet in groepsverband) in gesprek gaat.

Waar, wanneer en hoe laat?
Alle avonden vinden plaats op maandagavonden in de Nieuwe Kerk en duren van 19.00 uur tot 22.00 uur . De cursusavonden zijn: 16 maart, 23 maart, 30 maart, 6 april, 20 april, 4 mei en 18 mei.

Welke thema’s komen er aan de orde?
Tijdens de cursus komen de volgende thema’s aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Wat kost deelname en hoe kan ik mij opgeven?
Geef je op via de volgende link: Opgaveformulier Marriage Course 2020. Deelname kost € 250. Hiervan betalen we de diners en het cursusmateriaal. We hopen je welkom te mogen heten! Opgave graag uiterlijk 1 maart.

Voor eventuele vragen kun je een e-mail sturen naar Reinier Dijkstra op dijkstrareinier@gmail.com.

Het Marriage Course-team

Wat je ook interessant zou vinden