Geef je op voor de Marriage Course!

Van 15 januari tot en met 19 maart 2018 is er weer Marriage Course in de Nieuwe Kerk. Zeven maandagavonden in gesprek over wat echt belangrijk is in jouw huwelijk. Er is ruimte voor vijftien stellen, dus wees er snel bij!

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus voor getrouwde stellen die het leuk vinden om op een ontspannen manier te investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor open staan om te praten over essentiële thema’s, dan is de Marriage Course wat voor jullie. Elke avond begint met een diner, waarna je met elkaar (dus niet in groepsverband) in gesprek gaat.

Wat zeggen deelnemers over de Marriage Course?
Eerdere deelnemers van de Marriage Course in de Nieuwe Kerk zeggen het volgende over de cursus: ‘perfecte combinatie van quality time (ontspannen samen eten) en inhoudelijk met je relatie bezig zijn. Het is leuk om onderwerpen te bespreken waar je anders niet aan toe komt’.

Waar, wanneer en hoe laat?
Alle avonden vinden plaats in de Nieuwe Kerk en duren van 19:00u tot 22:00u. De cursusavonden zijn: 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari, 19 februari, 5 maart en 19 maart.

Welke thema’s komen er aan de orde?
Tijdens de cursus komen de volgende thema’s aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Wat kost deelname en hoe kan ik mij opgeven?
Geef je op door te e-mail te sturen. Deelname kost € 250. Hiervan betalen we de diners en het cursusmateriaal. We hopen je welkom te mogen heten in de Nieuwe Kerk!

Het Marriage Course-team bestaat uit:
Roel en Margriet
Michel en Eline
Gerard en Lydia
Reinier en Maartje

Wat je ook interessant zou vinden