Geloof en werk, een boeiende combi

De afgelopen maanden hebben we met een aantal mensen nagedacht over de verhouding van werk en geloof en dan speciaal over de vragen van mensen in de eerste periode (ongeveer 7 jaar) van hun werkzame leven.

We hebben verschillende boeken gelezen, ervaringen uitgewisseld, gepraat en gebeden, want over de combi van een uitdagende, veeleisende carrière en betrokken christen zijn is het laatste woord niet zomaar gezegd. Beide kunnen je volledige aandacht opslokken en dat is wel wat veel van het goede. Dan kan het lijken of je moet kiezen tussen vol gaan voor je werk óf voor je geloof. Dat moet toch anders kunnen . . .
Omdat we als werkgroep graag constructief willen meewerken aan het beleidsvoornemen om een gemeente te zijn waar jongwerkenden zich thuis voelen, vinden we het van groot belang om de vragen helder te krijgen. Daarom willen we je uitnodigen om bijgevoegde enquête in te vullen, zodat we met de input verder kunnen en t.z.t. een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan het aanbod op dit terrein.

Dankjewel als je de enquête al hebt ingevuld en we zien uit naar nog andere reacties,
Annemijn, Erik, Ingrid, Lydia, Niels, Nilco, Stephan en Tessa

 

Wat je ook interessant zou vinden