Gemeenteavond Nieuwe Kerk/ Wilhelminakerk 7 oktober

Ook de gemeenteavond van 7 oktober over de start van de Nieuwe Kerk in de Wilhelminakerk, krijgt te maken met de inperkende coronamaatregelen. Zoals eerder gecommuniceerd wordt de gemeenteavond zowel in de Nieuwe Kerk als de Wilhelminakerk gehouden, op beide locaties met deels een ander programma. De kerkenraad heeft in verband met de nieuwe maatregelen besloten om de avond op beide locaties op te delen in twee shifts, om zo het aantal aanwezigen te spreiden. In de Nieuwe Kerk wordt ook gebruik gemaakt van de livestream. Helaas is in de Wilhelminakerk nog geen streaming mogelijk.

De shifts zullen op beide locaties gehouden worden van 19.30-20.30 uur en van 21.00-22.00 uur. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk via DEZE link. ( https://billetto.nl/e/gemeenteavond-07-oktober-Tickets-483730). (Mensen die zich al hadden aangemeld moeten zich helaas opnieuw aanmelden.)

De gemeenteleden die overwegen om voor de Wilhelminakerk te kiezen of dat al hebben gedaan, worden verwacht in de Wilhelminakerk, de gemeenteleden die voornemens zijn voor de Nieuwe Kerk te kiezen, in de Nieuwe Kerk. Ben je er nog niet helemaal over uit, kies dan de plek waar je op dit moment het meest voor voelt. Van harte welkom! De avond zal je beeld ongetwijfeld verrijken. Tijdens deze gemeenteavond gaat het in de Wilhelminakerk vooral over de vraag wat het betekent om als nieuwe groep gemeenteleden vanuit de Nieuwe Kerk in de Wilhelminakerk te starten en in de Nieuwe Kerk over de vraag wat het betekent om als gemeente opnieuw te investeren in kerk-zijn in de Nieuwe Kerk aan de Bollenhofsestraat.

Naast de gemeenteavonden is het mogelijk om op zondag 11 oktober om 12.00 uur in gesprek te gaan over dit nieuwe avontuur met (een delegatie van) de kerkenraad. Dit gesprek vindt plaats via Zoom (https://tudelft.zoom.us/j/96492692522).

Op zondag 8 november om 11.15 uur zal de eerste dienst in de Wilhelminakerk gehouden worden!

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet deze te stellen aan Lydia Lansen (NK), Martijn Kwant (NK,) of Dirk de Bree (WK,) en Gerard van Dieren (WK).

Wat je ook interessant zou vinden