Gezocht: vrijwilligers voor opvanglocatie Leger des Heils Biltstraat

In maart 2022 is door het Leger des Heils aan de Biltstraat 186 een nieuwe tijdelijke opvanglocatie voor dak- en thuislozen geopend. Het gaat om een 24-uurs opvang voor gemiddeld 30 tot 40 personen.

Zij verblijven in een eigen kamer met de benodigde rust en structuur en krijgen begeleiding en hulp bij dagbesteding of het vinden van werk. Het gebouw is 24 uur per dag open en er is altijd begeleiding aanwezig.Het Leger des Heils is nog op zoek naar vrijwilligers! Zo worden er huismeesters, kookvrijwilligers en gastheren/gastvrouwen gezocht. Als vrijwilliger voor één van die functies ondersteun je het vaste team bijvoorbeeld één dagdeel per week.

Leger des Heils - strijd met ons mee!

Ook is het mogelijk om met je (Bijbel)kring te helpen koken op de opvang, samen met de bewoners. Het Leger des Heils heeft als idee te werken met een appgroep, waarbij je bijvoorbeeld 1x per maand met een kringgenoot aan de beurt bent om een keer te koken in de opvang.Wil je nog wat meer informatie of je direct opgeven? Mail dan naar . Meer informatie is eventueel ook te krijgen door een mailtje te sturen naar de diaconie.Een mooie manier om tot helper te zijn voor onze stadsgenoten!

Wat je ook interessant zou vinden