Ghana-comité PGU zoekt gastgezinnen en kokers voor Ghanese gasten

Het bezoek van onze Ghanese vrienden van La Nativity komt snel dichterbij. Zaterdag 22 juni hopen we hen te mogen verwelkomen in Utrecht. Momenteel wordt in Ghana en Utrecht hard gewerkt om alles te regelen.

De Ghanezen zijn druk bezig met hun visumaanvraag. Door de lange, ingewikkelde procedure en de strenge regels altijd spannend. En hier leggen we de laatste hand aan een mooi, gevarieerd activiteitenprogramma. Waarbij we voor de uitvoering nog allerlei hulp kunnen gebruiken.

Maar allereerst hebben we genoeg slaapplaatsen nodig. Daarom zoeken we nog gastgezinnen die twee Ghanezen willen herbergen (plek voor één of drie is ook welkom).
Voor zowel de eerste week (22 juni-30 juni) als voor de tweede week (30 juni-8 juli) zijn nog 2 à 3 gastgezinnen nodig. De Ghanezen zullen hier vooral slapen en ontbijten.

Verder zoeken we nog mensen die één of meer keer willen koken voor de groep; ’s middags en/of ’s avonds. We zullen regelmatig eten in het Johannescentrum. Daar is alle ruimte om te koken voor
onze groep van ca. 15 mensen. Maar ook bij andere kerken in de stad zullen we soms met elkaar eten.

Wil je je aanmelden als gastgezin of als koker? Mail ons dan op ghanacomite@gmail.com.
Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over dit bezoek, mail ons dan ook gerust.
Wil je weten hoe de voorbereidingen verlopen en als eerste het programma inzien? Volg ons dan op ghanacomite.waarbenjij.nu. Daarop zullen we steeds onze nieuwtjes en info van dit bezoek zetten.
Met uw en jouw hulp wordt dit ongetwijfeld weer een bijzonder en geslaagd vriendenbezoek.

Ghanacomité Utrecht

Op de website van de Protestantse Gemeente Utrecht (PGU) lees je meer infomatie over de vriendschapsband met de Ghanese kerk.

Wat je ook interessant zou vinden