Happietaria Utrecht 2020

Al meer dan 20 jaar is Happietaria hét goededoelenrestaurant van Utrecht. Happietaria zal dit jaar weer te vinden zijn in Molen De Ster (Molenpark 3, Utrecht, ingang via de Floresstraat), van 28 januari tot 6 maart.

Happietaria is een pop-uprestaurant gerund door vrijwilligers en een initiatief van Tear. De opbrengst is dit jaar geheel bestemd voor rampenpreventie in Nepal, India en Bangladesh. Samen met lokale organisaties leren inwoners hoe ze zich moeten voorbereiden op een komende ramp en hoe zij de gevolgen ervan kunnen beperken.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit doel werken studenten van verschillende christelijke verenigingen samen aan de organisatie van dit evenement. Maar ook jouw hulp hebben wij hard nodig! Wij nodigen je van harte uit om lekker te komen eten bij Happietaria Utrecht. Je kunt natuurlijk ook direct doneren voor het goede doel via: IBAN NL92 ABNA 0864 3227 39 t.n.v. Happietaria Utrecht.

Meer informatie vind je op onze site: https://www.happietaria-utrecht.nl. Ook kun je op de hoogte blijven via onze Instagram en Facebook.

Wat je ook interessant zou vinden