Mee naar de New Wine Zomerconferentie?

Heb jij zin om naar de New Wine zomerconferentie te gaan en op het Nieuwe Kerk-veld te staan? Inmiddels hebben zich al meer dan 100 mensen (samen met een internationale kerk uit Utrecht en Amersfoort) aangemeld! Wacht niet langer en schrijf je in!

De conferentie wordt gehouden in Liempde van 21 t/m 27 juli. Het belooft een mooie en inspirerende week te worden. Met veel ruimte voor ontmoeting met God en elkaar.

Het thema voor 2018 is: Proef het koninkrijk! De kerk als proeverij. Hoofdsprekers zijn Julian & Sarah Richards van Cornerstone Church in Swansea. Een kerk die verder wil gaan dan alleen de zondagse diensten en zich sterk richt op de directe omgeving. Corner Stone heeft als missie: Jezus en Zijn boodschap voor iedereen toegankelijk maken. Je kunt meer lezen over het thema op de website.

Kortom: heb je zin om mee te gaan en op het Nieuwe Kerk veld te staan? Schrijf je in via de website (let op: de werkwijze is anders dan eerder via Buzaroo!).

Tijdens het reserveren geef je in het aangegeven veld het e-mailadres op van Elaine Vos, onze kwartiermaker: elainevos@hotmail.com. Je kunt dit emailadres ook later nog invullen. Klik daarvoor op de link in je bevestigingsmail en vervolgens op ‘Algemene intake’ om het e-mailadres elainevos@hotmail.com in te vullen. Elaine ziet dan vanzelf jouw naam verschijnen in de lijst met groepsleden.

Stuur ten slotte een mailtje met je aanmeldnummer en met hoeveel personen je komt naar Eline Zeilmaker.

Wat je ook interessant zou vinden