Heel NK Fietst, Meld je aan! Zondag 4 Juli tussen 13.00-18.00 uur.

De kaart is inmiddels gevuld met 11 knooppunten en de eerste aanmeldingen zijn binnen. Meld jij je ook vast aan? 

Stap op de fiets en maak je eigen fietstocht van wijk naar wijk door Utrecht en omgeving. Hoe laat je op de fiets stapt en hoeveel knooppunten je bezoekt bepaal je zelf. De wijkcontactpersonen zitten voor je klaar van 13.00-18.00 uur om je te ontmoeten in hun eigen buurt/tuin/park: hun NK-Fietst-Knooppunt!

Voor wie: Iedereen van de locatie Wittevrouwen en Wilhelminapark, voor jong en oud, wie van fietsen houdt en/of het leuk vindt om gemeenteleden te ontmoeten.

Waar: Utrecht en omgeving: Op deze kaart staan de knooppunten waar je heen kan fietsen. Op elk knooppunt is naast ontmoeting met de wijkcontactpersonen die er wonen ook wat te eten/drinken/activiteit of verrassing te beleven.

Hoe: Geef je vast op via dit formulier en zet het in je agenda: Zondag 4 juli van 13.00-18.00 uur
Dit formulier geeft ons (en de wijkcontactpersonen) een beeld van hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Je zit er niet aan vast en meedoen kan altijd nog.

Wij hopen dat het een geslaagde fietstocht wordt en we zien er naar uit jullie te ontmoeten!

Groetjes namens de wijkcontactpersonen!
Ruben, Mirjam, Corita en Nicolette

Slechtweer/Corona:
Bij slecht weer gaat de activiteit niet door, laatste communicatie hierover volgt via de NK-app.
We volgen de Corona richtlijnen die op dat moment gelden. Houd 1,5 meter afstand. Wordt het te druk op het betreffende knooppunt, wacht dan even op afstand tot de anderen verder gaan of fiets door naar een volgend knooppunt. 

Wat je ook interessant zou vinden